Beauty Formulas Маска за коса с Арган в две стъпки

4.00 лв. 2.00 лв.

Описание

Beauty Formulas Маска за коса с Арган в две стъпки

Маска за коса с Арган в две стъки

Интензивна грижа за коса с масло от Арган . Иновативна програма за подхранване в две стъпки , която съчетава предимствата на маска за коса , за да се хидратира и възстанови косъма с ревитализиращ серум за постигане на максимални резултати .
Стъпка 1 – Подхранваща и предпазваща маска – съдържа масло от Арган , Грейпфрут , Мед и Витамини А и Е , които осигуряват ефективна хидратация и възстановяване на коса , изтощена от боядисване и ежедневен стрес . Богатата текстура дълбоко подхранва , а UV филтъра предпазва от вредните климатични условия .
Стъпка 2 – Съживяващ серум за коса – съдържа масло от Камелия , екстракти от Розмарин и Лайка и Витамин Е , които осигуряват допълнителна хидратация и блясък на косата . Косата е мека и готова за оформяне .
Начин на употреба : Разделете пакетчето по пунктираната линия . След измиване на косата с шампоан –
Стъпка 1 – Нанесете от маската обилно количество върху влажната коса ( hair mask 1 ) . Оставете да подейства около 3-5 минути . Изплакнете обилно с хладка вода .
Стъпка 2 – Нанесете малко количество от серума ( hair serum 2 ) върху дланите си и внимателно и равномерно нанесете по дължината на косата . Използвайте върху влажна или суха коса .
Не изплаквайте !
Оформете прическа по желание .